What Does verificare istoric auto Mean?

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați web site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web page-ului nostru.

Printre cele mai comune practici de înșelătorie în lumea mașinilor 2nd hand este falsificarea numărului de kilometri - cumpărătorii fiind deseori atrași de ofertele ”de nerefuzat”.

Si cum tehnologia avanseaza in fiecare zi, exista acum numeroase aplicatii online treatment iti pot furniza aceste informatii importante intr-un mod immediate si eficient.

Vehiculele treatment au fost folosite ca taxi vor fi parcurs four hundred-five hundred,000 km. Comparativ cu vehiculele detinute de persoane fizice din acelasi an de design, kilometrajul lor va fi de cel putin doua ori mai mare. Vehiculele in leasing si cele de flote sunt mult mai usor de verificat. Majoritatea sunt vandute de firme de leasing care nu vor ascunde istoricul vehiculului de cumparator. Cand vine vorba de starea tehnica a autovehiculului, insa, nu poti fi sigur pana cand nu verifici.

Procesul de verificare VIN este simplu si speedy. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti seria de sasiu sau codul VIN al vehiculului pe treatment doresti sa il verifici.

Acesta este cu adevărat o sursă de încredere de informații despre istoricul automobilelor. Recomand tuturor celor care planifică să cumpere o mașină. Raportul de istoric al vehiculului este un raport concis despre istoricul unui vehicul care prezintă istoricul vehiculului pe baza seriei de șasiu. Raportul constă în mai multe secțiuni organizate într-un element liniar clar și lizibil, ordonat cronologic. Permite verificarea istoricului vehiculului prin intermediul seriei de șasiu, ceea ce ar putea afecta decizi de achiziție a respectivului vehicul.

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci aici cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane treatment au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

Având în vedere popularitatea masinilor din Germania, comercianții de vehicule next hand se axează pe importul din această țară, aducând modele din orice clasă și pentru orice buget. Totuși, simplul fapt că masina provine dintr-o locatie ”de prestigiu” nu ar trebui să fie suficient pentru a fi sigur de achiziție.

Cât durează să verifici o mașină după seria de șasiu/numărul VIN? Puteți verifica o mașină după seria de șasiu în greatest câteva minute . Tot ce trebuie să encounterți este să introduceți seria de șasiu de seventeen caractere pe Web-site-ul autoDNA.

kilometrajul dat înapoi este cea mai frecventă înșelătorie la vânzarea autoturismelor next hand

Aici poti gasi informatiile despe echipamentul masinii tale. Informatiile sunt prezente in raport in functie de disponibilitatea lor in sistem. Ce poti gasi sunt urmatoarele:

În contextul scumpirilor pronunțate din lumea auto practicate în ultima perioadă și a întârzierilor stocurilor de masini noi, tot mai mulți clienți aleg opțiunea de masina second hand.

Toate drepturile rezervate

Produsele viitoare și ghidurile de mentenanță de pe blog-ul nostru îți vor menține mașina fericită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *